MENÜÜ 18.-22.jaanuar
Esmaspäev
H: Mannapuder kõrvitsaga, Kaisa sai, piim (KP)
Vahepala: PORGAND
L: Tomatine hakklihasupp, paks puuviljakissell vahukoorega, rukkileib
O: Stoovitud köögiviljad koorekastmes, ciabatta sai, mustsõstra mahlajook
Teisipäev
H: Keedumuna, leib kiluvõi ja rohelise sibulaga, kohvijook piimaga
Vahepala: KURK
L: Kana-karrikaste, kartul, kapsasalat õunaga, leib Must Ronk, piim (KP)
O: Piima-kruubisupp, sai toorjuustu-avokaado määrdega
Kolmapäev
H: Kaerahelbepuder mustsõstra toormoosiga, sepikuviil, piim (KP)
Vahepala: ÕUN
L: Peedisupp, saiavorm kohupiima, kaerakooriku ja piimaga, Kooli leib
O: Kartulikotletid, hapukoor, saiaviil, jõhvikamahlajook
Neljapäev
H: Müsli puuviljade ja seemnetega, joogijogurt
Vahepala: PIRN
L: Paneeritud kala juustuga, kartulipüree, külm koorekaste, peenleib, piim (KP)
O: Piima- tatrasupp, täisteraampsukas kalkunisingiga
Reede
H: 8-viljahelbe puder võisilmaga, leivaviil, piim (KP)
Vahepala: REDIS
L: Talgusupp, kakaokissell vaarikamoosiga, Pärnu leib
O: Makaronisalat, õun, kõrremahl